Klanten getuigen

Ons bedrijf werkt reeds lange tijd met het verzekeringskantoor Schueremans | insurance & consult  Het kantoor denkt mee met de klant waardoor er besparingen mogelijk zijn op bestaande polissen. Deze worden om de 6 maand gedurende een gezaamlijke meeting doorgenomen, en indien nodig aangepast. Het gaat o.a. om Autoverzekeringen, B.A., wetsverzekering, brandverzekering, machine-breuk, bestuurdersaansprakelijkheid enz.

Het kantoor is een aanrader (wat we dan ook doen bij collega bedrijven).

Luc Van den Brande
Sales director
www.airosolutions.eu

 

Als gezin met 2 kinderen ondervinden we maar al te goed hoe snel iets kan mislopen. Een ziekenhuisopname, een auto-ongeval,… we maakten het allemaal mee. Al 6 jaar staat verzekeringskantoor Schueremans ons bij met raad en daad voor al onze verzekeringen. Alle schadeafhandelingen worden steeds snel en op een correcte manier behandeld. Indien we advies nodig hebben, worden we steeds persoonlijk begeleid. De aangeboden service is top ! Kortom een verzekeringsmakelaar waarop je kan rekenen !

Familie de Beukelaar – De Landsheer
Brasschaat

 

Het verzekeringskantoor Schueremans staat voor mij als een kantoor met een uitmuntende balans tussen producten en service.  Het is niet moeilijk een trouwe klant te zijn van het kantoor, de producten zijn van hoge kwaliteit en worden op maat aangeboden aan zéér correcte markt prijzen. Maar een verzekering product is één zaak, de service nog een andere. De afhandelingen van de dossiers worden steeds behandeld met een glimlach, geen vraag teveel, en steeds met een perfecte dossier kennis. Een aanrader!

Ik ben een meer dan tevreden klant!

Gert Vercammen – Heist-op-den-Berg
Bedrijfsleider

 

“Verzekeringen Schueremans verzorgt zowel de professionele als de persoonlijke verzekeringen van de hele familie reeds generaties op rij. Ik heb niets dan lof over hun service en aanpak. 

Schueremans verdedigt zijn klanten en komt op voor hen op het cruciale moment.

Zonder meer zeer tevreden over het hele pakket.”

Jill Geerts – Herk De Stad
Bedrijfsleider – Timeless Building nv